Obro aquest blog commogut per la sensibilitat que demostra l'Ajuntament de Barcelona col·locant un BANC AMB VISTES a un garrofer (Ceratonia siliqua)
I és que aquest arbre ha estat de vital importància al nostre país, en èpoques de fam i com aliment del bestiar.

Serà bo seure, contemplar-lo i reflexionar...

Llicència de Creative Commons

7 d’agost del 2009

GONIMOLES



Això sí... s/gluten

8 comentaris:

el paseante ha dit...

Gasolines sense gluten? Quina cosa més rara.

Avui he anat a aquell lloc que et vaig dir. Els jardins existeixen (mira't la façana des del Paral.lel), però encara he de trobar l'escala de pedra que m'hi dugui, com aquella vegada anterior.

fra miquel ha dit...

Doncs hem fet la mateixa feina, paseante, i jo tampoc he trobat l'escala de pedra. Anava amb la flautista i era tard, pel què no tenia temps de seguir investigant. Hi tornarem.

Xurri ha dit...

myan! què nobes!

zel ha dit...

Molt bo, però que molt, jejeje, genial!

khalina ha dit...

juas juas

RaT ha dit...

... catxundena.... crec que som tres que investiguem... però també crec que ara mateix estàn tancats... unim esforços i repartim la feina?

Tant bones que eren "las nubes" amb o sense gluten...

maite ha dit...

veig que també tens la càmera sempre a mà, el sin gluten m'ha fet deixarte un comentari, ja que ha costat conseguir que els comerços identifiquin las gosolinas aptas per celiacs, en fin que m'ha agradat coneixer el teu blog, tornare...
un petó

fra miquel ha dit...

Benvinguda al Banc, Maite. Torna quan vulguis. He pasejat una mica per casa teva i ja veig que el teu blog te un aire semblant al "Banc..."
Un petó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...