Obro aquest blog commogut per la sensibilitat que demostra l'Ajuntament de Barcelona col·locant un BANC AMB VISTES a un garrofer (Ceratonia siliqua)
I és que aquest arbre ha estat de vital importància al nostre país, en èpoques de fam i com aliment del bestiar.

Serà bo seure, contemplar-lo i reflexionar...

Llicència de Creative Commons

5 de gener del 2012

LES RETALLADES PRESSUPOSTARIES...

...ARRIBEN A LA REIALESA

 I MALGRAT EL PATROCINI...
...POCS REGALS, AQUEST ANY :o(

8 comentaris:

Mari-Pi-R ha dit...

Parece bastante alarmante este año por allí ya que todos hablan de lo mismo, si hay un desempleo del 22% es bastante elevado.
Que el trabajo no te falte.

el paseante ha dit...

Els regals són una nosa. Els has de desembolicar (que de vegades costa) i després posar cara de sorpresa quan veus que dins la capseta hi ha un rellotge Cartier o un TAG Heuer o un Rolex. Com cada any. Quina mandra.

:) ha dit...

Sí que es nota les retallades...sobretot en el personal reial.
En quan als regals, potser ja havien descarregat en alguna casa. A casa dels meus pares sempre arriben tot just acabat de sopar.
Paseante, quina mandra d'obrir regals? Demana als reis que no els emboliquin, total per embolicar un Rolex, Cartier i demés...,no paga la pena gastar paper. :)

Ada ha dit...

Pues los que yo vi llegaron en barco y después siguieron en descapotable reluciente! Si es que se recorta donde se quiere. A mí me han recortado la jornada y el sueldo un 20%.Y doy gracias.

Anna ha dit...

Ostres, què trist! Pobres nens, amb el futur de merda que els hi estem preparant, no es mereixen veure una cavalcada tan cutre com aquesta. Fins i tot els hi falta imaginació. Amb la il·lusió dels nens no s'hauria de jugar mai. Carbó per als organitzadors!!!

fra miquel ha dit...

Gracias MARI-PI, por el momento tengo trabajo. Pero tengo personas cercanas que no lo tienen. Sí, la situación empieza a ser preocupante.
besos

Aquest any, PASEANTE, els regals hauran estat més intangibles; abraçades, carinyitus..., ja faig jo el sopar... No cal desembolicar-los. ;o)
Que acabis de passar bé el cap de setmana, i que tinguis molts d'aquests regals
Petó i abraçada

Ospa :) quin "enchufe" que teniu!! A casa meva sempre hem obert els regals a l'endemà. Això no vol dir, però, que a mitja nit ens aixequéssim les meves germanes i jo a veure la magnitud dels paquets he he ;o)
petons

Bueno, ADA, tendrás que recortar en tus gastos, también...No? Piensa en lo positivo; si te han recortado jornada tienes más tiempo para leer (en la Biblioteca! no hace falta gastar en libros ni en calefacción), dar paseos...pintar...Vamos! Lo que te guste ;o)
besos y abrazo

La veritat ANNA EME, és que tampoc hi havia massa nens (també els hauran retallat?)
Es tracta de la cavalcada del meu barri. Passen pel meu carrer. Il·lusió si que se'ls veia a la cara dels pocs nens que anaven al darrera de la comparsa. Jo crec que ells no perceben aquests detalls.
Un petó, guapa!

RaT ha dit...

jejeje... han estat uns Reis ajustats, aquest any. Però el que dius, veure la il·lusió dels nens i la complicitat dels adults (potser és l'única vegada a l'any que tots ens posem d'acord) no té preu.

fra miquel ha dit...

No te preu RaTeta, no te preu... :o)
petó

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...