Obro aquest blog commogut per la sensibilitat que demostra l'Ajuntament de Barcelona col·locant un BANC AMB VISTES a un garrofer (Ceratonia siliqua)
I és que aquest arbre ha estat de vital importància al nostre país, en èpoques de fam i com aliment del bestiar.

Serà bo seure, contemplar-lo i reflexionar...

Llicència de Creative Commons

26 de juliol del 2009

AVUI HE VIST...

Ens demanen que fem de policies?

També serviria per a autobusos...

I si ho posem, també, en els camions d'escombraries? Netejo bé? i seguit, tel: (el del coordinador de les brigades)

La versió per a treballadors en finestreta, de cara al públic, seria: Que sóc prou amable?... i el telèfon del cap de producció a continuació.

En el ram de l'ensenyament, està clar: Que ensenyo bé? seria la pregunta que hi hauria en la circular que es passaria per a cada professor, via cartera d'alumnes.

I vosaltres? Que tal treballaríeu amb un cartell a l'esquena que preguntés si feu bé la vostra feina i a continuació el tel. del vostre cap?

3 comentaris:

RaT ha dit...

També seria bó que algún cap es preguntés: "mano bé?" o "aprofito bé els recursos que tinc?" per posar un parell d'exemples..

Una abraçada, benvolgut frare

Pedro Molina Rodríguez-Navas ha dit...

Benvolgut, he estat uns dies desconnectat i veig que el blog no només va a tota màquina, sinó que a més les 3 entrades que has fet són fantàstiques. Segur que són coses que tots ens trobem però s'ha d'estar amb els ulls ben oberts per veure el que es mira.

Una abraçada!!

fra miquel ha dit...

Sí, RaTeta, però hi hauria d'haver algú que estigui per sobre, a qui trucar. És l'eterna discussió de qui controla els jutges o als que manen (Zel ha fet un post al respecte, http://zel-aramateix.blogspot.com/2009/07/sub-judice.html )
Per cert, T'has canviat el look, Oi? Molt xulu nena!
B7s

Doncs si Pedro, el blog està actiu, però, de la mateixa manera que el teu, jo utilitzo algunes fotos de coses que he vist...no precisament "avui" je je. Encara que porti la càmera a sobre (ara una Nikon coolpix, La Lumix l'he perdut tontament) tampoc et trobes tantes coses curioses cada dia. Per cert, molt guapa la nena fent castells de sorra.
Una abraçada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...