...Per fer-me una sopa
:o)
I abans no em demaneu la recepta, a continuació us explico com l'he feta :o)
1/2 meló
1 Iogurt natural
Menta fresca
1/2 llimona
- Trec les llavors
- Buido
el meló amb una cullera i ho poso tot en una cassola/bol/o -recipient
on es pugui triturar bé
- Si us agrada trobar alguna cosa sòlida al menjar-la heu de reservar unes boletes de meló o de síndria, si en teniu, per posar-les al plat a l'hora de servir. Necessitareu una cullereta especial, petita.
- Hi
afegeixo el iogurt i dues o tres fulles de menta fresca.
- Ho
trituro amb el "minipimer"
- I cap
a la nevera
Abans
de servir hi poso un raig de llimona (a mi m'agrada amb un punt
d'àcid)
Això s'ha
de remenar amb cullera, car si ho feu amb la batedora se us pot tallar
la barreja.
El
serveixo amb unes fulles de menta fresca al plat
Que
us vagi de gust :o)
Així
és com ho he fet fins ara, però en altres blogs
he trobat noves opcions:
- Hi ha qui ho fa amb crema de llet en comptes o a més del iogurt
- També he vist que om hi posa tires de pernil fregit o cuits al forn (Això em sembla que ho provaré avui mateix ;o)
Ja ho veieu: feu les variacions que us semblin...
Segur que serà refrescant
Bon profit!
14 comentaris:
mmmmm. A mi el meló m'encanta. Potser ho provaré
mmmmm. A mi el meló m'encanta. Potser ho provaré
Ja era hora, Fra Miquel! Tants de dies esperant la recepta i per fi!
Ho provaré.
Gracies, maco.
Ole, oleee!!! Ja tenim la recepta ;) La provaré, ui tant!!
Jo l'havia fet però sense la llimona...crec que ho provaré, que també m'agraden els puntets àcids!
La foto és molt suggerent, sols ho veig jo? ;)
Proba-ho Mireia, Prova-ho, Ja em diràs què et sembla
:o)
petó
Ja veus, Glòria, que és molt fàcil. Es prepara en deu minuts.
Que vagi de gust!
petó
Em sembla que t'agradarà, Sílvia ;o)
B7s
Aitor, sobretot, la llimona al final i remena amb cullera que si no se't pot tallar!
He de reconèixer que la llimona també se la poso per què no m'agraden les menges massa dolces.
Una abraçada
Quina calor que fa... eh? FRANCESCA? he he he
;o)
B7s
Què bo deu estar!!! Una pregunta, el iogurt no es talla amb la llimona?
Gràcies
Si :)
per això insisteixo en que s'ha de posar abans de servir i remenar amb cullera, no amb batedora.
També dependrà de la quantitat de llimona que posis... suposo. A mi només se'm va tallar un cop que ho vaig voler barrejar amb la batedora.
Prova-ho i ja diràs
:o)
petó
Jo sóc tradicional, el meló a mossegades, fresquet, de carn forta, i sense ser excesivament dolç ;)
Petons
Con lo que me gusta el melón, me imagino que debe de salir muy bueno ya lo intentaré hacer, un abrazo
Uff! Que sibarita ANNA EME!
Jo no sé escollir els melons que surtin al punt. Per això, quan et surt un meló massa madur, una manera d'aprofitar-lo és la sopa :o)
Un dia te'n faré i ja em diràs ;o)
Petó
Pruébalo, MARI-PI-R. Va bien para aprovechar un melón muy maduro.
Besos
Doncs jo, aquesta tarda, he comprat un meló... justament pensant fer-ne una sopa... m'ho has posat ben fàcil!
Francesca, he pensat el mateix...si és que som es colmo!!!
Tan si el meló et surt "carbassó" o sigui , dessaborío, com si tens excedent de cogombres, com m´ha passat aquest any a mi, serveix la mateixa recepta. Paraula.
Bon apétit.
Publica un comentari a l'entrada